SNUB23 GARDEN WALL MURAL COMMISSION

Last year a local Brighton resident commissioned us to paint a mural in their back garden, featuring our colourful iconic Isometric cubes. We selected a palette of bright vivid colours to really brighten up the area and make it feel larger.

39244174_305673616657859_2896133397296447488_n.jpg

A year later the very happy client got back in touch and asked us to extend the mural onto the other walls in the garden.

It was really nice to see that after a year the original piece still looked so new and vibrant. Even the plants which were cut back when we first painted the mural had now grown over and integrated themselves into the piece.

wall finished one year later2.jpg

We painted the other walls in the garden in-keeping with the original mural design and colours. Wrapping the whole garden with cubes, making the space feel like a totally new world. We took into consideration the windows of the property, facing out into the garden, so the view from each window felt like their own canvas, full of colour.

The end result was really dramatic and beautiful. The client couldn’t have been happier. They were especially excited about all the BBQs they will have in the space.

Previous

SNUB23 CRUSHED THE JUNK YARD JAM 2019

Next

SNUB23 X WAHACA MURAL